The Rolled-Up Keel - The Kajmany Of Paradise.

Måste ha en bra

När det kommer till kaffe så gäller det att ha bra kaffe och ha en bra kaffebryggare. Det är verkligen viktigt och något som man känner skillnad på om det är bra eller dålig kvalité. Det är så stor skillnad och något som man bör investera i tycker jag om det är så att man tycker om kaffe. Då vill man kunna dricka en god kopp kaffe och att det ska bli så bra som möjligt och så enkelt och fint som det bara går.
Och det är verklige skillnad på en bra kopp kaffe och på en dålig. Och har man en bra kaffebryggare så är det så mycket större chans att det blir godare och bättre. 

Värt att investera i det

Ja det är värt att investera i det och på så sätt får ma alltid bra kaffe varje gång och det vill man ju. Det j lite av charmen att få en bra kopp kaffe och at ha en bra maskin som gör det åt en.
Det gör skillnad och det är värt det alla gånger. Så det är något som man bör ta sig tid till att skaffa en bra och en god kaffebryggare.
Min man tycker verkligen om kaffe och det gör ju jag med men han är nog ännu värre än jag och för honom är det verkligen värt att få en bra kopp kaffe och han anstränger sig gärna för att få det och han maler gärna bönerna själv så att det blir så färskt som möjligt och det är ju toppen om man vill ha det så gott som möjligt. Då gäller det att man har bra böner och att man maler dom på morgonen när man ska dricka sin kaffe, det gör skillnad och det är värt ansträngningen att göra det åt en. För det blir så gott.